lauantai 20. toukokuuta 2023

Svea taistelee vastaan

Tai ehkä Visa taistelee vastaan. Kenties universumi taistelee täysillä vastaan, koska olen tekemässä väärän valinnan? 

Toisin sanoen, olin valitsemassa kesälomamatkan loppureissun maksutavaksi Svean erämaksun kolmessa erässä. Loppumaksu on 4044 euroa ja sen lisäksi varausmaksua on vielä avoinna 414 euroa. Sain ilmoituksen, että maksutapa loppumaksulle on estetty. 

Laitoin tästä tiedustelun Svealle. Ehkä Svealla on uudelle asiakkaalle luottoraja 1000 euroa, kuten Walleylla Stadiumin ostoksille? Ehkä minun pitää toimittaa kopio palkkanauhasta, jotta voin saada ostoluottopäätöksen, koska summa on aika huikea. 

Jos Svea myöntää luoton, niin matkasta maksetaan yli 2000 euroa (puolison osuus) joka tapauksessa kuun vaihteessa. Maksan myös loppuosuuden varausmaksusta. Sveaa jäisi avoimeksi siis noin 1800 euroa, jonka maksaisin kesä- ja heinäkuussa pois. Ja Visa olisi maksettu samalla.

Tästä tuli mieleeni ajatus siitä, että onko velkaantuminen sittenkään niin helppoa. Ainakaan tällä tavalla nopeasti ja harkitsemattomasti klikkailemalla velkaantuminen ei tunnu onnistuvan vaikka on monen tonnin nettokuukausitulot. Tosin Sveahan ei tiedä kuukausitulojani. Vielä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

PIM! Olet hypnotisoitu. Jätä kommentti.