maanantai 8. toukokuuta 2023

Korreloiko blogihiljaisuus huonojen valintojen kanssa?

Osin kyllä. 

Olen budjetoinut toukokuun palkasta 365 euron edestä menoja. Yllättäen 200 euroa tästö osuikin maksettavaksi tälle kuukaudelle. Maksoin tämän Visalla. Vaikka tiedän, että maksan tämänkin pois jo reilun kahden viikon päästä, niin silti vähän ketuttaa.

Oikealla tiellä edelleen. Budjetti ei heilu, laskuostoksia ei ole tehty. Lapset tarvitsevat uusia alusvaatteita ja lenkkarit, mutta niiden hankinta ei tapahdu luottokorttia vinguttamalla tai osamaksuvaihtoehdolla. 

Välillä, toisinaan tulee jo sellaisia hetkiä, että ostamattomuus ja tämä uusi tilanne rahankäytön tai -käyttämättömyyden suhteen tuntuu jo normaalilta. Sellaiselta etten joudu juurikaan ajattelemaan ja ponnistelemaan sen eteen, että en tee huonoja päätöksiä ja osta luotolla asioita. Tältä se siis varmaan tuntuu, kun hallitsee itse talouttaan? 




2 kommenttia:

  1. Hyvään suuntaan olet menossa joka tapauksessa :) Uusien tapojen opettelu ja talouden tasapainottaminen vie aikansa. Minulla meni yli vuosi. Hyvä asia on myös, että tulee paremmin harkittua, mitä oikeasti tarvitsee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kannustavasta kommentista! Näin se on, päivä, viikko, kuukausi kerrallaan. En onnistunut velkaantumaan yhdessä yössä, joten en onnistu nousemaankaan yhdessä yössä.

      Poista

PIM! Olet hypnotisoitu. Jätä kommentti.