torstai 15. helmikuuta 2024

Vanhoja tunteita pinnalla

Olen edeltävien kuukausien aikana toteuttanut tämän taloudenhallinnan osalta myös toisenlaista kokonaisvaltaista elämäntaparemonttia. Alan käsittää miten pysyvä muutos vaatii pysyviä muutoksia asioihin. Pelkkä hetkellinen oivaltaminen ja ajatuksesta kiinni saaminen ei riitä. On muutettava toimintatapoja ja toteuttava muutosta hetkestä, päivästä, viikosta ja kuukaudesta toiseen, jotta muutoksestä tulee pysyvä. 

Havahduin jokin aika sitten keskellä yötä, että vanha selviytymiskeinoni hankalien tunteiden, ahdistuksen ja stressinhallinnan osalta on noussut tutulla tavalla pintaan. Ja tämä on päässyt tapahtumaan lähes täysin huomaamattani. Ne, jotka ovat blogiani lukeneet, arvaavat varmasti mistä on kyse. Kyllä, Visalla on vähän vingutusta. 

Puolustautumista ei ole luvassa, maailma on vain mennyt hetkeksi pois radaltaan. Tunnistin onneksi aamuyön pimeinä tunteina mistä on kysymys. En valitettavasti avaa tätä enempää säilyttääkseni anonymiteettiä. Mutta tunnistin ongelman, tunteet, varasin ajan psykologille ja pääsin jo purkamaan tilannetta atomeihin. 

Nyt on sitten vain tehtävä vähän suunnitelmia sen osalta miten korjaan Visan käytetyn saldon. Summa ei ole iso, puhutaan noin tuhannesta eurosta. Tärkeämpää on kuitenkin se, että tunnistin haitallisen toimintamallin ja kykenin lopettamaan ennen kuin ajauduin liian syvälle ongelmiin. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

PIM! Olet hypnotisoitu. Jätä kommentti.