perjantai 14. huhtikuuta 2023

Tähtäimessä 1000,00 euron säästö

Nyt uskallan sanoa ääneen, että tavoitteeni rahastosäästämisen osalta on 1000 euroa. TUHAT EUROA. Alkuun mietin sanonko tätä tavoitetta ääneen. Ottaen kuitenkin huomioon miten hyvin olen saanut säästämisen luottojen maksamisen ohella käyntiin, niin taidan nyt uskaltaa tämänkin tavoitteen julkistaa. 


Mietin alkuun pitkään mikä tämän pienimuotoisen rahastosäästämisen tarkoitus voisi olla. Mikä realistinen tavoitesumma voisi olla, kun en halua että säästäminen ajaa ohi Visan maksamisesta? Säästäminen koostuu kuitenkin enintään muutamista kympeistä kuukaudessa kunnes Visa on maksettu.

Tulin ajatelleeksi Dave Ramseynkin tutuksi julistamaa 1000,00 euron hätävararahastoa. Päätinkin pyrkiä säästämään sen samalla, kun maksan Visan pois. Säästän summan tuohon tiettyyn rahastoon ja kun se on kasassa, alan kerryttää seuraavaa säästökohdetta. 

Summan kerääminen tulee kestämään useita kuukausia. Tämä pienimuotoinenkin säästäminen on kuitenkin jo nyt napannut minut mukavasti koukkuun, joten tästä tulee oikein hyvä pieni välisteppi. Tai niin kuin Dave sitä kutsuu: Baby Step.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

PIM! Olet hypnotisoitu. Jätä kommentti.