perjantai 27. tammikuuta 2023

Luottokortit, osamaksut ja kulutusluotto

Budjetin laadinta on aloitettu. Olin ajatellut, että tämä olisi nopeasti hoidettu alta pois, mutta suunnitteleminen ja laadinta viekin huomattavan paljon aikaa. Huolellisesti suunniteltu on puoliksi tehty. Ehkä siis siinä vaiheessa, kun saan tämän valmiiksi, niin olen jo puolivälissä kohti omasta taloudestani huolehtimista. 

Talouteni puolesta olen siis tilanteessa, jossa minulla on velkaa, luottokortteja ja muutama myös niitä himpuran osamaksuja. Uskon, että tekee psykologisesti hyvää avata itselleen kaikki asiat, jotka talouteen vaikuttavat, niin mitään ei jää sitten hampaan koloon tulevaisuutta ajatellen. Itseltään ei voi eikä kannatakaan varmaan pitää salaisuuksia.  

Avaan siis tähän postaukseen tällä hetkellä vielä avoimet luottokortti-, osamaksu- ja kulutusluottovelat. Pyrin maksamaan nämä ensin alta pois, mutta samaan aikaan käynnistelemään myös säästämistä. 

  • Visa: 2 500 euroa (tapissa)
  • MC: 2 000 euroa (tapissa)
  • Walley: 610,22 euroa
  • Jousto: 243,11 euroa
  • Avarda: 89 euroa
  • S-Laina: 7 451,80 euroa (yhdistelylaina)
    Onhan tuossa... Yhteensä 12 894,13 euroa. 

Opintolainaa on lisäksi vielä muutama tonni jäljellä. En kuitenkaan listaa sitä näihin, koska kyseessä ei ole luottokortti- tai osamaksu. Näiden yllä lueteltujen velkojen poismaksun kannalta olisi varmaan järkevintä edetä lumipallometodilla. Tästä lisää seuraavassa postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

PIM! Olet hypnotisoitu. Jätä kommentti.